Friday, May 25, 2018
You are here:  Etusivu   Login

 

MILK (Mäntsälän Ilmailukerho ry) on perustettu vuonna 1989. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki ja kerho keskittyy ainoastaan kevytilmailuun.

Kerhon tarkoituksena on edistää jäsentensä ilmailuharrastusta ja auttaa heitä kehittymään ilmailijoina. Näitä tavoitteita kerho toteuttaa järjestämällä erilaisia kerhotilaisuuksia sekä ylläpitämällä jatkuvaa koulutusta.

 

Kerho antaa peruskoulutusta ultrakevytlentäjän lupakirjaan sekä täydennys-ja kertauskoulutusta. Koneet ovat erittäin nykyaikaisia ja hyvin varusteltuja; GPS, transponderi ja pelastusvarjo löytyvät kaikista kerhon omista koneista. Katso seuraavat kurssit tästä.

Kerhossa on tällä hetkellä jäseniä noin 220. Kerholla on omistuksessaan kolme ultrakevytlentokonetta. Koneet ovat jäsenten käytettävissä edullisesti. Kerholaisilla on lisäksi useita omia kevytkoneita.

Kerho ja koulutus toimivat pääosin Malmin (EFHF) ja Hyvinkään (EFHV) lentokentillä.

Tule Ultrakevytlennon esittelykurssille!

Mäntsälän ilmailukerho järjestää ultrakevyt lennon esittelykurssin osana Malmi Fly-Inn -tapahtumaa lauantaina 26. toukokuuta 2018 alkaen klo 10:00. Esittelykurssilla saat rautaisannoksen tietoa ultrakevytlennosta ja pääset itse kokeilemaan lentämistä ultrakevyellä lentokoneella.

Katso lisätietoja täältä: https://www.dropbox.com/s/2i0yqskydi02dms/Esittelykurssi%202018.pdf?dl=0

 

Tapahtumakalenteri
Syyskokouksen valmistelu palaveri
Start Date/Time:
11.11.2017 10:00
End Date/Time:
11.11.2017 13:00
Location:
Kerhotilat, Malmi
Description:

Kerho on tilanteessa jolloin on valittava Hallitukseen uusia toimijoita. Tiedossa on, että puheenjohtajan paikka on avoinna, myös muut hallituksenjäsenet ovat ilmaisseet halunsa jättää tehtävät uusien toimijoiden haltuun.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kerholaisille, jotta jäsenet voisivat hahmotella kerhon tulevaisuutta ja kartoittaa henkilöitä jotka jatkaisivat kerhon organisaatiossa tulevaisuudessa.

Hallitus

Owned by Jorma Sucksdorff On 17.08.2017 08:08
  
 
     
 
 
 

 

 

Copyright (c) 2018 Mäntsälän Ilmailukerho