Wednesday, March 21, 2018
You are here:  Koulutusbreadcrumb separatorEsittelykurssi   Login
Esittelykurssi
  
Ultrakevytilmailun esittelykurssi

 

Ultrakevyiden lentokoneiden kehitys on ollut huimaa ja ultrailmailun suosio on jyrkässä kasvussa. Ultrat eroavat varsinaisista moottorikoneista niin, että niissä on aina maksimissaan 2 istuinpaikkaa ja kokonaipaino on enintään 472.5 kg. Ultrakevyen lentokoneen tyhjäpaino on yleensä 280 — 300 kg.

MILKin koneet ovat moderneja ja uusia. Kaikissa koneissa on 80 hv Rotax-nelitahtimoottori ja pelastusvarjo, joka hätätilassa laskee koko lentokoneen maahan turvallisesti. Kerhon konee huolletaan tarkkaan ja säännöllisesti.

Lupakirjakoulutus sisältää 48 tunnin teoriaopiskelun ja vähintään 25 lentotuntia. Koulutamme Helsinki-Malmilla ja Hyvinkäällä.

  
Kokeile itse!

MILK järjestää säännöllisesti ultrakevytilmailun esittelykursseja. Tämä koulutus on luvanvaraista ja sitä ohjaavat tarkat säännökset. Jokaiselle koulutettavalle annetaan tietoa käytettävästä lentokoneesta, sen rakenteesta, turvallisuusohjeista sekä vakuutusturvasta. Lopuksi suoritetaan esittelylento lennonopettajan toimiessa koneen päällikkönä. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen.

Koulutukseen osallistumiseen vaaditaan normaali terveys. Lentokoulutuksen voi aloittaa sinä kalenterivuonna kun täyttää 16 vuotta. Painoraja esittely- ja lupakirjakursseille on 95 kg.


  
Copyright (c) 2018 Mäntsälän Ilmailukerho