Elokuun ensimmäinen lauantai on ylihuomenna 5.8. Meillä on kerhopäivä-tapaaminen Räyskälän kentällä, tulkaa mukaan lentäen tai autoilla, aloitellaan n klo 10. Lauantaille on ennustettu melko hyvää säätäkin kun vertaa näihin lähipäiviin.

Räyskälän kahvila on avoinna ja kentällä on pienimuotoiset purjelentokisat menossa, joten siellä on lentämisen lisäksi myös mukavaa seurattavaa. Tulkaa paikalle, Räyskälän väki toivottaa meidät tervetulleiksi!

Seuraava ilmailutapahtuma on la 12.8. Kymin kentällä, sinne siis viikon kuluttua! Kymin kentällä on hieno ilmailumuseo, johon ainakin kannattaa tutustua.

Leijat Nummelan Satumetsän yllä -tapahtuma koko perheelle EFNU-kentällä 19.8.2023 klo 10-15. Tapahtumaan oletetaan saapuvan runsaasti väkeä. Siellä esitellään myös MILKin koneita ja toimintaa, joten vapaaehtoisia milkkiläisiä tarvittaisiin paikalle avuksi. Ilmoittaudu Merjalle.

Ja vielä muistutuksena, elokuun viimeisenä viikonloppuna Nummelassa järjestetään ultrakevyiden lentokoneiden huoltokurssi, jonne MILK on varannut 2-3 paikkaa. Jos yhtään olet kiinnostunut näistä huoltohommista, ilmoittaudu heti hallitukselle.

Paljon on tapahtumia ja toivotaan yhdessä, että ilmat suosivat sekä lentämistä että muuta oleilua!

Nähdään kentillä,

MILK hallitus 3.8.2023