Lokakuun kerhopäivä pidettiin Nummelassa sateisena lauantaina. Kerhotalolle kokoontui tosi vähän jäseniä, vain reilu kymmenen uhmasi sadetta ja tuulta. Ohjelmassa oli kerhon SMS-järjestelmä ja sinne tehdyt poikkeamailmoitukset. Turvallisuusryhmän vetäjä Jukka Korpi kertoi tämän ja kolmen edellisen vuoden ilmoituksista. Esitelty materiaali ei sisältänyt tarkkoja päivämääriä eikä henkilönimiä. Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä esitys.

Syys-lokakuussa ahkera huoltomme on ahertanut Faetan ja Zephyrin kanssa, mm Faetan laskuteline vaati paljon työtunteja, samoin Zephyrin laippa-aktuaattorin vaihto, muun tavallisemman lisäksi. Uusia huoltokurssin käyneitä henkilöitä on opastettu samalla kerhon huoltoprosessiin.

Ja syksyn iloinen uutinen: Kerhon koneiden lentotuntimäärien käyrä on kymmenen vuoden jälkeen vihdoin noususuuntainen, tuntimäärä on jo lähempänä 400 kuin 300h.

Lokakuun loppupuolelle toivotaan tietysti lentokelejä, ja sitten heti marraskuun alussa kerhopäivän ohjelmakin on ”talvilentämisessä huomioitavaa” eli lentäminen jatkuu Nummelan talviolosuhteissakin.

MILKin syyskokous on Nummelassa 18.11.2023 klo 11 alkaen kerhotalolla. Siellä käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi ensi vuoden suunnitelmia ja tulevia tapahtumia.

Marraskuussa järjestetään myös koko Nummelan ilmailijaporukan yhteiset pikkujoulut, paikkana Air Hotel, 18.11.2023, ilmoittaudu mukaan, lisätietoja ja linkki kalenterissa!

Aurinkoista ja ilmailullista syksyä kaikille

Milk hallitus