Ultralentäjäkoulutuksen infotilaisuus kiinnosti

MILKin sunnuntaina 13. tammikuuta 2019 järjestämä infotilaisuus UP-lupakirjakoulutuksesta keräsi monia harrastuksesta kiinnostuneita kuuntelemaan ja kyselemään koulutuksesta ja ultrakevytilmailuharrastuksesta. Kerhon päälennonopettaja ja hallituksen puheenjohtaja Teppo Miettinen kertoi, miten UP-lupakirjan saa. Illan aikana puhuttiin myös muista ilmailulajeista. Mukana oli MILKin lento-oppilaita ja jo lupakirjan saaneita kerholaisia kertomassa koulutus- ja harrastuskokemuksistaan. Tepon apuna koulutustoiminnasta kertoi lennonopettajaharjoittelija Seppo Sirviö. Lopun keskustelun perusteella saattoi päätellä, että ilmailukärpäsen pureman kutina vaan yltyi ja uusi harrastus saattaa olla useammankin kiinnostuneen todellisuutta tämän kevään aikana.

Mäntsälän ilmailukerho järjestää vuosittain ultrakevytlentäjän lupakirjakursseja uusille harrastajille. MILK on kouluttanut UP-lentäjiä jo 30 vuoden ajan. Järjestämme myös muuntokoulutusta muiden ilma-alusluokkien lupakirjojen haltijoille.

 

Jos et ehtynyt mukaan tähän infotilaisuuteen, niin ei se mitään. Ota suoraan yhteyttä kerhon koulutusorganisaatioon . Opettajamme kyllä kertovat miten lupakirjakoulutuksen pääsee aloittamaan.

Katso yhteystiedot sivultamme https://milk.fi/yhteystiedot/ 

Tule mukaan antoisan harrastuksen pariin!Intra