Viikon kuluttua ollaan jo kesäkuussa.

Päätimme siirtää kesäkuun kerhopäivää eteenpäin, koska samana viikonloppuna olisi koulujen päättäjäisten ja valmistumisien juhlaviikonloppu. Vietämme kerhopäivää UltraSM2024-kisojen ohessa Nummelassa siis 8.6.2024. Tule ja tuo perheesi ja ystäväsikin tutustumaan Milkin toimintaan ja toimintapaikkoihin. Nummelassa on varmasti monenlaista, vilkasta lentotoimintaa (sään salliessa) ja Nummelanharjulla on hienoja ulkoilureittejä ja maisemia.

Nyt viimeistään kannattaa aktivoida oma lentoharrastus, ota yhteyttä lennonopettajaasi tai Teppoon, ja lähde taas ilmaan. Lähikentältä hiukan kauemmas, suunnittele vaikka matkalento johonkin, missä et ole ennen käynyt. Olemme saaneet ihailla muutamia todella hyviä kuvia innokkaimpien matkalennoilta. Ja jo lentäviä muistutan, merkitkää lentonne myös SIL-matkalentokisaan mukaan, olisipa hienoa päästä kymmenen parhaan joukkoon!

Jos sinulla on virkistysetuja käytettävänäsi, virkisty Milkissä, voit käyttää ePassia, Edenrediä ja Smartumia, ohjeet löytyvät intrasta ja Kari/laskutus neuvoo tarvittaessa.

Turvallisia lentoja, tasaisia kelejä, mukavaa kesän alkua!