MILKIIN JÄSENEKSI

Tule mukaan monipuoliseen ilmailutoimintaan!

MILKin jäsenenä pääset mukaan kerhon toimintaan ja UP-lupakirjan haltijana voit myös lentää itsenäisesti kerhon konekalustolla. Lentäminen MILKin koneilla on edullista. Koneiden lentotuntivuokra kattaa kaikki koneen käyttökulut polttoainetta myöten. Koneissamme on myös kausikortit Suomen valvotuille lentokentille Helsinki-Vantaata lukuunottamatta, joten vierailu isommillakin kentillä on helppoa. Koneet ovat uusia ja nykyaikaisia, hyvin varusteltuja ultrakevytkoneita.

Kerhon jäsenenä saat myös arvokasta tietoa ultrailmailusta ja ilmailusta yleensäkin. Lentävien jäsenten lisäksi kerhossa on paljon jäseniä, jotka eivät lennä aktiivisesti, mutta ovat mukana saadakseen hyvää ilmailutietoutta kerhon kautta.

Lisätietoa MILKin jäsenyydestä

Miten liityn jäseneksi ja mitä se maksaa?

Täytä jäsenlomake ja lähetä se kerhon sihteerille
skannattuna sähköpostitse  (ks. yhteystiedot-sivuilta, ‘->info’), tai
paperipostilla osoitteeseen

Mäntsälän Ilmailukerho ry
c/o Merja Virta
Hepokalliontie 18
00850 Helsinki

Liitymismaksu: 70€
Jäsenmaksu: 70€/vuosi
Suomen Ilmailuliiton (SIL) jäsenyys (suositellaan): noin 80€/vuosi

Lisätietoa kerhosta

Mäntsälän Ilmailukerho MILK on perinteikäs, ultrailmailuun keskittyvä ilmailukerho. Kerhon koulutustoiminta on laajaa ja laadukasta. Peruskoulutuksen lisäksi kerhossamme on erittäin kokeneita ylemmän tason kouluttajia ja vastuuhenkilöitä eri tehtävissä.

Koulutamme myös UP-lennonopettajia. Kerhon puolesta meillä on omasta takaa tarkastuslentäjiä tavanomaisen UP-lupakirjan lisäksi myös lennonopettajakoulutusta varten. Valtuutettu ja koulutettu huoltohenkilöstö huolta kerhon koneet. Kokeneilta lentäjiltä saat arvokasta ilmailutietoutta, josta saat hyötyä ja iloa ilmailuharrastukseesi.

Tervetuloa mukaan ultrailmailun pariin!